Pink Studio | info@pinkstudio.nl

Wie is Pink Studio?

Pink Studio adviseert bedrijven en ondernemers op het gebied van styling, collectioneren, inkoop en commerciële activiteiten. We brengen vastgelopen creatieve processen weer in beweging
Opdrachten kunnen voor zowel een korte- als lange periode zijn. Dé oplossing als je geen vaste mensen in dienst wilt nemen, maar wel behoefte hebt aan expertise, modekennis en een frisse roze wind. Samen bepalen we de werkzaamheden en komen tot een goed plan. We zetten je weer op de roze wolk. Vanaf daar kijk jij met nieuwe inspiratie en een frisse blik naar het creatieve proces.
De focus ligt op dit moment vooral op business to business bedrijven. Bedrijven met een eigen product, een eigen merk. Door mijn verleden als product manager/inkoper en veel klantencontact, begrijp ik de wensen van de eindconsument goed. Belangrijk hierbij is het oppikken van trends en de juiste vertaling hiervan toepassen, die aansluit bij de desbetreffende klant. Productstyling in samenwerking met Pink studio betekent kracht en kennis bundelen met als einddoel sterke, commerciële items en collecties voor jouw doelgroep.
Think Pink!

Na vele jaren ervaring in de mode-industrie door voor verschillende internationale bedrijven te werken, besloot ze om haar eigen studio op te richten. Sindsdien heeft ze voor verschillende grote bedrijven in binnen- en buitenland gewerkt  In al die jaren is er een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd in het ontwerpen van van diverse collecties. Ondertussen heeft ze ruim 25 jaar aan ervaring opgebouwd in fashion en textiel design.

Pink Studio ondersteunt haar klanten in hun mode-stylingactiviteiten op een professionele en commerciële manier. Pink Studio voegt speciale waarde toe aan:

 • Interim management & coaching. Opleiden en begeleiden van jong talent. Processen nakijken en bijsturen waar nodig. Structuur aanbrengen op afdelingen. Maken van planningen en zorgen dat deadlines gehaald worden.
 • Bedrijven adviseren en ondersteunen met creatieve vraagstukken.
 • Start-ups begeleiden en coachen.
 • Vast gelopen creatievelingen weer in beweging krijgen.
 • Concept ontwikkeling. Concepten uitwerken voor diverse afdelingen oa voor productontwikkeling of een marketing plan. Trend -& kleuronderzoek, moodboards en kleurkaarten maken.
 • Visueel maken van doelgroep. Begeleiden bij de Branding van je bedrijf.
 • Styling & technisch ontwerp. Collecties ontwerpen voor diverse productgroepen.
 • Creatieve artworks en dessins. All overs worden uitgewerkt in meerdere kleurstellingen met pantone nr en op rapport,.
 • Ondersteuning bij sourcing en inkoop.
 • Begeleiden productie. Uitwerken voor productie. Technical sheets maken, maattabellen maken, controleren strike-offs, samples.
 • Grafisch ontwerp. Logo’s, huisstijlen, folders, flyers, POS materiaal, verpakkingen, social media.
 • Interieur ontwerp op basis van 2 D tekeningen

Pink Studio combineert flexibiliteit en creativiteit met commerciële flair. Trends worden nauwkeurig in de markt gespot en vertaald naar heldere en commerciële concepten. Deze concepten worden gecommuniceerd via moodboards, kleurkaarten, foto’s, schetsen en voorbeelden aan de behoeften van onze klanten. Naast het ontwerpen van collecties ondersteun ik ook bedrijven met DTP werkzaamheden, denk dan aan logo, flyer, posters, banners etc.

Pink Studio kan naast creatief ook ondersteunen op inkoop en productie. Contact onderhouden met leveranciers en sourcing van fabrikanten. Kwalitatief controleren en beoordelen van strike-offs, fournituren, stoffen, samples en het eindproduct. Vaststellen en bewaken van prijsopbouw. Verwerken en ingeven van orders. Begeleiden productie en bewaken marge, levertijd, prijs en kwaliteit.

Pink Studio is een creatieve en betrouwbare partner gebleken voor agenten, groothandels, fabrikanten, private labelbedrijven, merken, hypermarkten en warenhuizen.

Pink Studio is vanaf het begin een erkend leerbedrijf en biedt studenten de mogelijkheid om stage te lopen. Ze heeft stagiaires die afwisselend MBO- en HBO volgen. ROC Tilburg, Eindhoven, Den Haag, Graphic Lyceum Utrecht en AMFI Amsterdam.

Naast werken geniet petra privé ook nog volop van het leven. Ze is getrouwd en heeft een gezin met 3 dochters. Daarnaast zorgt ze voor 2 jonge pleegkindjes. Ze weet dus als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te houden en de juiste balans tussen werk en privé te behouden.

Think Pink! Roze – de kleur van daadkracht en zelfvertrouwen – wekt vrijelijk denken op. Daardoor krijgen creatieve ideeën en vernieuwende gedachtes ruimte om te stralen. De kleur is uitgesproken, energiek en uitdagend: precies waar Pink studio voor staat.

Pink Studio heeft gewerkt voor klanten en retailers / merken als Bonnie Doon, Efteling, Veronica inside, Voetbal inside, The voice, Double Dutch, Ducky Beau/ Vinrose/Luckyno7, Souza Kids, Halsduk by Esmee, Mr. Sossa, Pro bono lab Eindhoven, Anla sport, Thuis in Thema, Hemmers textiel, Roddelpraat, Dutch 22, The clothed, Leenbakker, Havep bv, Kenneth Smith, Burtex, Hipperdepip, Fashion Power, VersPlus, Leenbakker, Bemoeiburo 013, Pamela Anderson, FC de Rebellen, Adnani Export, Bhahaa Export, Levens Cooking, Raj Exports, Le Baron, La Paay, Blokker, Action, OVG Textiles, Ruttchen, Lexro BV, Siddiqsons Limited, Zeeman, Big bazaar, CBI (Ministerie van buitenlandse zaken), Lexro BV, Jan van Trier, Charlie Choe, C & A Baby and Kids, C & A Socks, Disney , Warner Bross, Marvell, Tru care LTD, Nema Fashion, Die baby-basics, No Tomatoes, Lolo love to Love, Cosmo Casting, Credit coach, Yep Yep, Bremtex bv, Hema, Fresh Homecollection, V & D, Mylene, Dutch Spirit, RHL Kleding, TUFF, MC Gregor kinderafdeling, Villa Happ, Dielezz, Soofies, Nash International, Nooteboom textiles bv, Carrefour, Hypermarkt, Neckerman, Kop en schouders, Blond Amsterdam, Lingix, Rogon, The Clothing Company, en nog veel meer.

 
New Items

Here an overview of the last placed items on the site. Enjoy looking around!

Lucky nr7 Winter 23 Collection
Als ontwerpster was ik betrokken bij het ontwerpen en uitwerken van de boy's e collectie voor Lucky nr7 W23. Super leuk om te doen...
Winter 23 Vinrose Collection
Trost op weer een mooie samenwerking. Als ontwerpster was ik betrokken bij het ontwerpen en uitwerken van de boy's en girls collectie voor vinrose...
Winter 23 Duckey Beau
Trots op deze leuke samenwerking. Als ontwerpster was ik oa betrokken bij het maken van de W23 collectie Boy's and Girls voor Ducky Beau...
Bonnie Doon AW 22/23
Here some examples from the pictures made on the photoshoot for Bonnie Doon winter collection. This shoot was taken by Photografer Tommy de Lange,...
Vinrose Summer 23

Hier een kleine sfeer impressie van de boy’s en girls Summer 23 collectie van Vinrose. Deze collectie heb ik mogen maken in samenwerking met...

Boy’s Collectie Summer 23
Born Lucky

Lucky No. 7 is a Dutch unisex kids brand for 3 – 14 years. Boys only, Girls allowed! Lucky No.7 stands for tough,...

Baby Collectie Summer 2023

Hier een kleine sfeer impressie van de baby boy’s en girls Summer 23 collectie van Ducky Beau. Deze collectie heb ik mogen maken in...